Tajlandë, shpëtohet i gjithë ekipi i bllokuar në shpellë

TajlandeNë Tajlandë, të 12 djemtë dhe trajneri i tyre janë nxjerrë nga një shpellë e përmbytur ku ishin bllokuar për më shumë se dy javë, thanë trupat e marinës tajlandeze SEAL.

“Të 12 djemtë dhe trajneri janë nxjerrë nga shpella,” thuhej në një postim në Facebook të trupave të posaçme të marinës tajlandeze. “Të gjithë janë shëndoshë e mirë,” thuhej aty.

Shpëtimi i djemve të martën erdhi në ditën e tretë radhazi të përpjekjeve për t’i nxjerrë ata nga kompleksi i shpellës Tham Luang që nga fundi i qershorit. Katër djem u shpëtuan të dielën dhe katër të tjerë të hënën. Djemtë e mbetur dhe trajneri i tyre u nxorën të martën. (voa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>