Të paktën 28 të vrarë në Irak

irakTë paktën 28 vetë janë vrarë dhe 65 janë plagosur nga bombat, sot në kryeqytetin e Irakut.

Sulmi më vdekjeprurës ndodhi në zonën e al-Shaabit në veri të Bagdadit ku zyrtarët thanë se autorja e një sulmi vetëvrasës aktivizoi eksplozivë në një treg.

Një sulm tjetër, një shpërthim me makinë bombë, goditi lagjen Rashid në pjesën jugore të qytetit.

Askush nuk e ka marrë ende përgjegjësinë për sulmin.

Gjatë javës së kaluar, Shteti Islamik mori përgjegjësinë për një valë sulmesh brenda dhe përreth Bagdadit që shkaktuan vdekjen e 100 personave. (voa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>