Arrestohet sërish kryetari i VETËVENDOSJE!-s, Visar Ymeri

LVVSot, rreth orës 09:00, është arrestuar sërish kryetari i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Visar Ymeri.

Si rezultat i dështimit të saj në ndërtimin e shtetit dhe zhvillimin ekonomik, Qeveria e Kosovës, përmes drejtësisë që e ka kapur, ka riaktualizuar raste të para shumë viteve, vetëm sa për të shtypur kundërshtarët politikë. Në mungesë të çdo legjitmiteti, pushteti po synon të qeveris duke montuar raste dhe duke burgosur opozitën.

I ndeshur me pakënaqësinë më të madhe qytetare që ka eKZISTUAR NDONJËHERË NË KOSOVË, KY PUSHTET, NË VEND QË TË REFLEKTOJË E T’I KTHEHET POPULLIT, PO E SHNDËRRON VETEN NË REGJIM POLICOR TOTALITAR, QË SHTYP PAKËNAQËSINË.

Lëvizja VETËVENDOSJE! kërkon lirimin e menjëhershëm të kryetarit të saj dhe ndërprerjen e menjëhershme të të gjitha rasteve gjyqësore politike dhe të montuara, kundër aktivistëve të saj.

12 prill 2016
Lëvizja VETËVENDOSJE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>