Kosovë, përpjekje për të siguruar votat për ratifikimin e marrëveshjes me Malin e Zi

PrishtinaNë Kosovë, autoritetet janë vënë në përpjekje për të siguruar votat e mjaftueshme për të ratifikuar marrëveshjen për shënimin e kufirit me Malin e Zi, një çështje kjo që ka ndarë skenën politike në vend për një kohë të gjatë. Thirrjeve për të ratifikuar marrëveshjen iu bashkuan sot edhe një grup studentësh dhe qytetarësh të cilët nëpërmjet një proteste bënë thirrje që kjo çështje të përmbyllet sa më parë. Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu. (voa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>