Thaçi: Propozimi im për zgjidhje paqësore me Serbinë është i qartë

thaciPresidenti Hashim Thaçi është deklaruar edhe një herë në lidhje me debatin e ngjallur së fundi për raportin Kosovë-Serbi dhe korrigjimin e kufirit.

Thaçi është shprehur se propozimi i tij për zgjidhje paqësore me Serbinë është i qartë.

“Propozimi im për zgjidhje paqësore me Serbinë është i qartë: jo ndarje në baza etnike, mirëpo po për korrigjimin e kufirit dhe njohjen reciproke”, ka shkruar Presidenti Thaçi, raporton kosovapress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>