“Vendi i krimit: Këtu rrinë shkelësit e Kushtetutës”

vendi i krimitTë rinjtë e opozitës kanë dal para Qeverisë së Kosovës me një aksion simbolik, ku kanë vendosur në rrethojat e Qeverisë dhe të Kuvendit një shirit mbi të cilën shkruan

“Vendi i krimit: këtu rrinë shkelësit e Kushtetutës”.

(kosovapress)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>