Zëvendesi dhe ministri i Isa Mustafës e shoqërojnë Gjuriqin që hyri ilegalisht në veri

gjuriqGjatë vizitës së sotme në Leposaviq, drejtorin e zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq e kanë shoqëruar edhe zëvendësi i Isa Mustafës, Branimir Stojanoviq dhe ministri i Administratës së Pushtetit Lokal në qeverinë “Mustafa”, Lubomir Mariq.

Gjuriq u fut ilegalisht në territorin e Kosovës dhe nuk e respektoj fare vendimin institucioneve kosovare. Ai madje para mediave tha se “Kosova është Serbi” raporton “zeri.info”.

Ndërsa sa për freski ja cka u ndodhi policëve të Kosovës.

policet serb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>