Ademi deputetëve të VMRO-së: U tërhoqa nga ideali për Shqipërinë e Madhe, ndonjëher duhet të bëjmë kompromis

dzevad-ademiDeputeti i BDI-së, Xhevat Ademi në diskutimin e sotëm për ndryshimet kushtetuese në kuvend i porositi deputetët e VMRO-DPMNE-së që të bëjnë përjashtim dhe ta pranojnë Marrëveshjen e Prespës sepse në këtë mënyrë Maqedonia do të fiton shumë, transmeton Zhurnal.

Ademi e krahasoi këtë përjashtim me tërheqjen e idealit të tij për Shqipërinë e Madhe.

“Ti mbështesim amandamentet e propozuara. Kur fillova me aktivitetin tim politik, ideali im ishte bashkimi i gjithë viseve shqiptare në një shtet të vetëm shqiptar, kam pasur 18 vjet. Pastaj 8 vjet isha në burg. Në politikë njejtë sikurse edhe në jetë ndonjëher duhet të bëjmë kompromis për diçka të madhe, ndërsa e madhja e këti shteti është që të bëhet anëtare e familjes së madhe europiane”, tha Ademi, i cili nuk saktësoi se kur qenka tërhequr nga ideali i tij siç e quan ai “Shqipëria e Madhe”!?

Përndryshe Xhevat Ademi  para një kohe fitoi tenderin milionësh për dhënien e licencave për autoshkolla në rajonin e Pollogut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>