Cilat janë 5 profesionet më të paguara në Maqedoni?

denarEnti Shtetëror për Statistika i shpalli të dhënat për rrogën mesatare NETO të muajit maj të këtij viti dhe ku mund të shihet punëtorë më të paguar janë në sektorin e programimit kompjuterik me rrogë mesatare prej 55.842 denarëve.

Në vendin e dytë është sektori i transportit ajror me rrogë mesatare prej 52.076 denarëve, kurse në vend të tret është sektori financiar me rrogë mesatare prej 50.454 denarëve, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në vendin e katërt është sektori i telekomunikacioni me rrogë mesatare prej 42.237 denarë, kurse në vendin e pestë është sektori për shërbime të rehabilitimit dhe shërbimeve tjera me rrogë mesatare prej 44.712 denarëve./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>