Covid 19: 37 raste të reja dhe 11 persona të shëruar

kufizimetMinistria e Shëndetësisë njoftoi se gjatë 24 orëve të kaluara janë kryer 508 testime dhe janë konfirmuar 37 raste të reja të covid-19 edhe atë në Shkup 12, në Kumanovë 8, në Tetovë 7, në Strugë 4, në Prilep 2, në Shtip 2 dhe Ohër 2.

Ministria e Shëndetësisë  regjistroi 11 pacientë të rikuperuar, prej tyre në Prilep 7, në Shkup 2 dhe në Veles 2.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 1978, numri i pacientëve të rikuperuar është 1422, numri i të ndjerëve është 113, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 443.

Në territorin e Tetovës, gjatë 24 orëve të shkuara përsëri janë regjistruar 7 raste të reja dhe nuk kemi asnjë të shëruar, numri i pacientëve aktiv me covid-19 është rritur në 77.

Ja edhe renditja e qyteteve me  rastet më të larta aktive :

1. Shkupi me 199 raste aktive

2. Territori i Tetovës me 77 raste aktive

3. Prilepi me 48 raste aktive

4. Velesi me 43 raste aktive

5. Kumanova me 34 raste aktive

lista vazhdon me qytetet e tjera ku numri i rasteve aktive bie ndër 10.

Përndryshe ora policore , sot, dita e diellë, filloi nga ora 11:00  dhe do të zgjasë deri të martën në ora 05:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>