Covid 19: prej 1025 testeve, sot, kemi 128 raste të reja, 6 viktima dhe 137 persona të shëruar

e heneMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1025 testime dhe 128 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:-Shkup 52-Shtip 29-Gostivar 13-Kavadar 10-Kumanovë 6-Tetovë 6-Makedonski Brod 3-Manastir 2-Vinicë 2-Prilep 2-Sveti Nikolë 1-Probishtip 1-Koçanë 1

Sot janë rregjistruar 6 viktima: katër pacientë nga Shkupi,një pacientë nga Kërçova dhe një pacientë nga Struga .

Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 137 pacientë të rikuperuar nga: -Shkup 108-Tetovë 11-Resnje 5-Manastir 3-Gostivar 2-Koçanë 2-Kërçovë 2-Kumanovë 2-Prilep 1-Veles 1.

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 96,194 teste COVID-19.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10213, numri i pacientëve të rikuperuar është 5564, numri i atyre që humbën jetën është 466 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4183.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>