Covid 19: prej 1077 testeve, sot, kemi 152 raste të reja dhe 70 persona të shëruar

RMV Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1077 testime dhe 152 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në: -Shkup 39-Kumanovë 20-Gostivar 15-Shtip 14-Strugë 13-Tetovë 9-Dibër 8-Manastir 5-Kavadari 5-Strumicë 4-Prilep 4-Ohër 3-Delçevë 3-Gjevgjeli 3-Demir Hisar 2-Kërçovë 2-Prilep 1 -Radovish 1 -Koçani 1 -Kratovë 1 dhe Sveti Nikole 1.

Fatmirësisht, sot nuk kemi asnjë viktimë .

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 70 pacientë të rikuperuar në: -Shkup 23-Sveti Nikole 13 -Tetovë 10-Gostivar 10-Kumanovë 8-Shtip 6.

Deri më tani, në total janë kryer 95169 teste të COVID -19.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10086, numri i pacientëve të rikuperuar është 5427, numri i atyre që humbën jetën është 460 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4199.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>