Covid 19: prej 1188 testeve, sot, kemi 85 raste të reja, 4 viktima dhe 45 persona të shëruar

parandalimi covid 19Ministria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1188 testime dhe 85 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:

-Shkup 32-Kumanovë 9-Shtip 9-Gostivar 7-Kërçovë 7-Kavadari 6-Manastir 4-Dibër 3-Veles 2-Prilep 1-Tetovë 1-Strumicë 1-Koçanë 1-Demir Hisar 1-Vinicë 1

Kanë ndërruar jetë 4 pacientë, dy pacientë nga Shkupi, një pacientë nga Dibra dhe një pacientë nga Shtipi.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 45 pacientë të rikuperuar në:

-Tetovë 13-Sveti Nikole 13-Kërçovë 7-Manastir 3-Veles 2-Demir Hisar 2-Delçevë 1-Shkup 1

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 114.807 teste të COVID -19.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11839, numri i pacientëve të rikuperuar është 7664, numri i atyre që humbën jetën është 527 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3648.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>