Covid 19: prej 1356 testeve, sot, kemi 102 raste të reja, 5 viktima dhe 99 persona të shëruar

RMV - Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1356 testime dhe 102 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:-Shkup 39-Shtip 13-Kumanovë 11-Gostivar 8-Manastir 6-Kërçovë 4-Sveti Nikolë 3-Kavadar 3-Prilep 3-Ohër3-Tetovë 2-Strugë 2-Makedonski Brod 1-Vinicë 1-Radovish 1-Koçanë 1 dhe Demir Hisar 1.

Sot janë regjistruar 5 viktima: një pacient nga Shkupi, një pacient nga Kërçova, një pacientë nga Kumanovë, një pacient nga Prilepi dhe një pacientë nga Shtipi.

Sot Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 99 pacientë të rikuperuar nga: -Shkup 49-Strugë 17-Ohër 15-Tetovë 10-Gostivar 2-Shtip 2-Koçanë 1-Kërçovë 1-Resnje 1 dhe Strumicë1.

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 97550 teste COVID-19.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 10315, numri i pacientëve të rikuperuar është 5663, numri i atyre që humbën jetën është 471 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4181.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>