Covid 19: prej 1535 testeve, sot, kemi 129 raste të reja, 6 viktima dhe 109 persona të shëruar

E PremteMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1535 testime dhe 129 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në: -Shkup 45-Shtip 25-Tetovë 9-Gostivar 9-Kumanovë 7-Manastir 6-Kërçovë 6-Strugë 5-Prilep 4-Ohër 3-Koçanë 3-Sveti Nikole 3-Dibër 1-Kavadari 1-Demir Hisar 1-Delçevë 1

Kanë ndërruar jetë 6 pacientë, pesë pacientë nga Shkupi dhe një pacientë nga Struga .

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 109 pacientë të rikuperuar në: -Shkup 60-Shtip 16-Tetovë 12-Kumanovë 7-Gostivar 6-Veles 4-Kavadari 2-Prilep 1-Vinicë 1

Deri më tani, në total janë kryer 91015 teste të COVID -19.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 9797, numri i pacientëve të rikuperuar është 5254, numri i atyre që humbën jetën është 451 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4092.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>