Covid 19: prej 1437 testeve, sot, kemi 137 raste të reja, 10 viktima dhe 131 persona të shëruar

RMV - Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1437 testime, dhe 137 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:-Shkup 64-Shtip 19-Strugë 14-Kumanovë 7-Tetovë 7-Gostivar 6-Ohër 5-Kërçovë 4-Sveti Nikole 3-Radovish 2-Manastir 2-Veles 1-Prilep 1-Krushevë 1-Demir Hisar 1

Kanë ndërruar jetë 10 pacientë, pesë pacientë nga Shkupi, dy pacientë nga Kumanova, një pacientë nga Tetova,një pacientë nga Gostivari dhe një pacientë nga Radovishi.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 131 pacientë të rikuperuar nga:-Shkup 41-Ohër 36-Strugë 25-Tetovë 11-Shtip 10-Gostivar 5-Veles 3.

Deri më tani, në total janë 89,703 teste COVID -19 në vend.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 9547, numri i pacientëve të rikuperuar është 5071, numri i atyre që humbën jetën është 442 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4034.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>