Covid 19: prej 1885 testeve, sot, kemi 141 raste të reja, 1 viktimë dhe 161 persona të shëruar

RMV - Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1885 teste dhe 141 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në: -Shkup 39 -Shtip 23 -Kërçovë 18 -Gostivar 13 -Kumanovë 10 -Tetovë 8 -Strugë 6  -Vinicë 3 -Demir Hisar 3 -Makedonski Brod 3 -Koçani 3 – Kriva Pallankë 2 -Manastir 3 -Ohër 2 -Prilep 1 -Probishtip 1 – Berovë 1-Sveti Nikole 1 – Kratovë 1.

Ka ndërruar jetë në spital një paciente nga Shkupi.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 161 pacientë të rikuperuar nga: -Shkup 60 -Gostivar 35 -Strugë 15 -Sveti Nikole 13 – Kavadarci 7 -Kumanovë 7 -Kërçovë 5 -Prilep 4 -Tetovë 3-Ohër 3  – Kratovë 2 -Krushevë 2 – Veles 1 -Radovish 1 -Probishtip 1 -Makedonski Brod 1 -Resnje 1.

Deri më tani, janë kryer gjithësej 117475 teste të COVID -19 në vend.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 12083, numri i pacientëve të rikuperuar është 8248, numri i atyre që humbën jetën është 529 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3306.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>