Covid 19: prej 762 testeve, sot, kemi 109 raste të reja, 1 viktimë dhe 422 persona të shëruar

RMV Ministria e shendetesiseMinistria e Shëndetësisë informon se gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 762 teste dhe 109 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në: -Shkup 20 -Kumanovë 16 -Kavadari 15 -Shtip 13 -Gostivar 10 -Kërçovë 7-Sveti Nikole 5 -Veles 4 -Tetovë 3 -Vinicë 3 -Strugë 2 -Ohër 2 -Makedonski Brod2  -Radovish 2 -Gjevgjeli 1  -Demir Hisar 1   -Negotinë 1-Prilep 1-Manastir 1.

Ka ndërruar jetë në spital një paciente nga Shkupi.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 422 pacientë të rikuperuar nga: -Shkup 173 -Kumanovë 28 -Shtip 93 -Gostivar 288 -Strugë 36 -Tetovë 23 -Ohër 15 -Prilep -Resnje 5 -Probishtip 3 -Sveti Nikole 3  -Krushevë 2 -Koçanë 1 -Radovish 1  -Demir Hisar 1 -Makedonski Brod 1  -Kërçovë 1.

Deri më tani, janë kryer gjithësej 115.590 teste të COVID -19 në vend.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuara në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 11942, numri i pacientëve të rikuperuar është 8087, numri i atyre që humbën jetën është 528 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3327.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>