Gjendja e ajrit të ndotur në Maqedoni

Sipas stacioneve matëse të ajrit të ndotur, mëngjesi i sotëm në Maqedoni është me ajër të ndotur.

Stacionet matëse tregojnë se sot Komuna e Qendrës është me ajër më të ndotur, njofton Telegrafi Maqedoni.

Pas Komunës Qendër, vijojnë Rektorati pranë UKIM, Tetova, Kumanova, Strumica dhe Komuna e Gazi Babës.

Dje në mbrëmje , Kumanova, Tetova dhe Strumica ishin me ajër më të ndotur./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>