Janeva nuk ka dorëzuar dorëheqjen në Këshillin për Prokurorë Publik

Janeva-ne-KuvendSiç njofton ‘Sloboden peçat‘, Kryetari i Këshillit të Prokurorëve Publik Kole Shterjev thotë se në këshill nuk ka arritur dorëheqja e prokurores speciale Katica Janeva.

“Ne nuk mund ta konstatojmë dorëheqjen vetëm në bazë të deklaratës së saj me gojë. Duhet ta kemi dorëheqjen në letër. Nëse dëshiron me të vërtetë të jep dorëheqje, dihet se si jepet sipas ligjit”, thotë Shterjev për gazetën, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Edhe nga PSP për këtë gazetë kanë vërtetuar se dorëheqja në letër nuk është dorëzuar në Këshillin e Prokurorëve Publik.

Katica Janeva më 15 korrik deklaroi se ka dhënë dorëheqje nga funksioni, të njëjtën ditë kur u arrestuar Bojan Jovanovski dhe Zoran Milevski për rastin ‘Haraçi’. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>