Kriza në Maqedoni, dështon takimi i planifikuar për në Vjenë

protesta mkKa dështuar takimi i planifikuar për në Vjenë i katër drejtuesve të partive politike në Maqedoni.

Komisioneri i Bashkimit Evropian, Johanes Hahn, i cili kishte ftuar drejtuesit politik të Maqedonisë, shkruan në një letër se “në mungesë të përparimit, komuniteti ndëkrombëtar detyrohet të shqyrtojë masa të tjera për plotësimin e kërkesave nga institucionet evropiane”.

Ndërkohë, në Shkup dhe në qytete të tjera të Maqedonisë po vazhdojnë protestat.  (voa)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>