KSHZ –ja miratoi vendimin për zgjedhje, Çiçakovski dhe anëtarët e LSDM-së braktisën seancën

kshzMe 6 vota pro, por pa prezencën e kryetarit Aleksandar Çiçakovski dhe dy anëtarëve të propozuar nga LSDM-ja Violeta Duma dhe Igor Milev, KSHZ-ja miratoi vendimin përmes të cilit theksohet se janë plotësuar kushtet për zgjedhje më 5 qershor.

Vendimin përveç anëtarëve të partive në pushtet VMRO-së dhe BDI-së e votoi edhe anëtari i PDSH-së Bedredin Ibrahimi.

Ndërkohë që Çiçakovski dhe dy anëtarët e LSDM-së Violeta Duma dhe Igor Milev braktisën seancën gjatë momentit të votimit. (alsat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>