Kuvend, seancë për miratimin e ligjeve të ‘Përzhinos’

kuvendi mkKuvendi ka thirrur seancë plenare ne të cilën do të diskutohen ligjet nga Marrëveshja e Përzhinos. Ne rend dite janë Komisioni Anketues për përgjimet, Kodi i ri Zgjedhor, ndryshimi i Kodit Penal, ligji për mbrojtjen e privatësisë, ligji për mbrojtjen e informatorëve dhe propozim ndryshimi i ligjit për punën e qeverisë.

Ndërkohë nuk dihet saktë nëse gjatë kësaj seancë do të votohen edhe ministrat e rinj. (alsat)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>