Miliarda euro janë grabitur nga ky pushtet

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev deklaroi se pushteti aktual në Maqedoni ka grabitur miliarda euro dhe se këto para patjetër duhet t`i kthehen popullit.

“Miliarda euro janë grabitur nga ky pushtet. Paratë duhet t`i kthehet qytetarëve, ashtu ne do të kthejmë në shtëpitë e tyre edhe ata që janë larguar jashtë vendit”, deklaroi Zaev në një tubim të djeshëm në rajonin e Dellçevës.

Sipas tij, Lidhja Social Demokrate Maqedonase (LSDM) ka projektin e saj për qytetarët, për rikthimin e klasës së mesme. Ai tha se shteti sërish do të jetë në duart e qytetarëve. “Nuk mundet që të ketë përmendore, dhe të mos ketë ura, ambulance, rrugë. Këtë duhet ta bëjmë patjetër”, deklaroi lideri opozitar maqedonas. (INA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>