Moti në Maqedoni deri në fund të tetorit

Moti-në-MaqedoniMoti në Maqedoni deri në fund të muajit do të jetë i ndryshueshëm dhe do të ketë të gjithë kushtet e mundshme atmosferike.

Dita më e nxehtë deri në fund të muajit do të jetë dita e premte (26 tetor) me temperatura prej 7 deri në 21 gradë celsius.

Ndërsa, dita më e ftohtë gjatë ditëve të mbetura të muajit tetor do të jetë dita e hënë (30 tetor) ku temperaturat do të lëvizin nga -1 deri në 9 gradë celsius.

Gjatë gjithë ditëve të mbetura do të ketë ditë me shi, me diell dhe me mjegulla. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>