Ndotja e ajrit në Maqedoni, Tetova në krye të listës

Në pjesën veriore të vendit ndotja e ajrit është me e theksuar.

Qyteti i Tetovës është në krye të listës për nga ndotja e ajrit, ndërsa ndotje mesatare sonte ka Shkupi, Koçani dhe Strumica, njofton Telegrafi Maqedoni.

Si qytete me ndotje më të vogël janë qyteti i Gostivarit, Kërçovës, Velesit dhe Kavadarit.

Sipas aplikacionit ‘Ajri im’, pas Tetovës si qytet më i ndotur në Maqedoni për momentin vijon Kumanova ndërsa sot gjatë ditës Strumica ishte në vend të parë.

/Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>