Në Tetovë ka 295 persona që ndodhen në vetë-izolim

Sektori për Punë të Brendshme – Tetovë bëri t ditur se në Tetovë dhe rrethinë nga 16 deri 20 mars janë evidentuar 295 persona të cilët kanë nënshkruar deklarata se do të vetë-izolohen në shtëpi, si masë për parandalimin nga coronavirusi.

Nga SPB – Tetovë njoftojnë se policia po kontrollon nëse po respektohen rekomandimet e dhëna dhe detyrimi që të mbesin në shtëpi në datën e caktuar.

Ata shtojnë se gjatë ditës po kontrollohen disa persona nëse kanë lëshuar vendbanimin apo jo.

MPB më 17 njoftoi se një person ka shkelur rekomandimin për vetë-izolim dhe ndaj tij është parashtruar kallëzimi penal në Prokurori. Ai do të gjykohet sipas nenit 206 dhe 206 të Kodit Penale./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>