Përfundon takimi i sotëm, opozita maqedonase thotë se është arritur marrëveshje xhentëlmene

sdsm-vmroGrupet punuese të pushtetit dhe të opozitës maqedonase sonte u takuan në Kuvendi për Propozim-ligjin për Prokurori Publike.

Opozita maqedonase nuk dëshironte të komentojë nëse sonte janë përafruar qëndrimit, por shkurtimisht u përgjigjën se kanë arritur ‘marrëveshje xhentëlmene’, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ministrja e Drejtësisë, Renata Deskoska tha se nuk ka përafrim të qëndrimeve në lidhje me lëndët e PSP-së që janë hapur pas afatit, si dhe vazhdimi i punës së prokurorëve të PSP-së në Prokurorinë e re.

Për këtë ligj u dorëzuan 51 amendamente, të cilët 10 u miratuan të enjtën në ditën e parë të debatit në Komisionin për Çështje Evropiane./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>