Prokuroria ka marrë raportin nga ekspertiza e telefonit të Janevës

Janeva-ne-KuvendProkuroria për ndjekjen të krimit të organizuar dhe korrupsionit ka marrë raport nga ekspertiza e telefonit të prokurorja speciale publike, Katica Janeva, që ishte marrë në lidhje me hetimin në rastin “Haraçi”, konfirmojnë për AIM-në nga Prokuroria.

Detajet zyrtare nga ajo që tregon raporti i ekspertizës, siç thonë ata nga Prokuroria, nuk mund të bëhen publike në interes të hetimit.

Ekspertiza e telefonit të Janevës kishte për qëllim të shihte komunikimin e saj me të dyshuarit në rastin “Haraçi”.

Shefja e Prokurorisë për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Vilma Ruskovska, në intervistën për “KOD” tregoi se ata kanë inçizimet ku dëgjohet dhe shihet se i dyshuari Bojan Jovanovski ka biseduar me biznesmenin dëshmitarë, në dëgjimet telefonik ishte edhe në prokuror publik. /Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>