Tërhiqet propozim ligji që pengonte publikimin e bombave

kuvendi i rmPropozim ligji që parashikonte pengimin e publikimit të bombave të opozitës, sonte është tërhequr nga propozuesit Talat Xhaferi dhe Kërste Mukoski, kështu njoftojnë shërbimet nga Kuvendi I Republikës së Maqedonisë.  (alsat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>