Viktima e tretë në Maqedoninë e Veriut nga koronavirusi

FilipceNjë grua nga Dibra është viktima e tretë e koronavirusit në Maqedoninë e Veriut. Ajo mbahej në aparate frymëmarrjeje artificiale për më shumë se dhjetë ditë dhe gjendja e saj, siç njoftoi ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, ishte e rënduar ditët e fundit. 66 vjeçarja ishte me hipertension.

Vetëm në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut janë shënuar 29 raste të reja me COVID-19, duke e ngritur numrin e përgjithshëm të të prekurve në 177.

Ndërkohë, pesë mjekë janë infektuar në Klinikën e dermatologjisë përmes kontaktit që kanë pasur me drejtoren e klinikës, e cila kishte qenë më parë në Itali por nuk kishte raportuar për këtë, duke injoruar rekomandimet e autoriteteve.

voa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>