Zekiri: Talati dhe BDI përsëri treguan fytyrën kriminale bashkë me pobratimat nga VMRO-ja

MukiTalati dhe BDI edhe njeher treguan ftyren e vertet te tyre kriminale bashke me pobrati at e tyre nga VMRO DPMNE.
DUI dhe VMRO DOMNE ripertrin kolacionin e krimit dhe interesit te individeve te caktuar brenda subjekteve te tyre.
TURP!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>