Këto janë ushqimet që pastrojnë organizmin

ushqimet-qe-pastrojne-trupinMjekë të ndryshëm kanë rekomanduar disa ushqime si “pastrues” të organizmit. Shumë të rinj sot preferojnë të hanë ushqime të thata, gjë që shkakton problemet gastrointestinale.

Më poshtë do të gjeni disa nga ushqimet që ju ndihmojnë të pastroni organizmin nga mbeturina dhe toksina në mënyrë që të parandaloni kancerin e zorrës së trashë.

Perimet me gjethe të gjelbër

Hudhra

Aloe vera

Molla dhe uthulla e mollës

Drithërat

Çaji jeshil

Limoni

(shekulli)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>