Përmbytjet, Presidenti Nishani: Situatë e rënduar

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, në një dalje para 35ve foli gjatë mbi situatën e përmbytjeve në jug të vendit. Zoti Nishani vlerësoi se “situata në terren është e rënduar” dhe se “institucionet shtetërore duhet të angazhohen për të ndihmuar njerëzit që kanë nevojë”. “E rëndësishme është të mbahen kontakte të vazhdueshme me strukturat e autoriteteve lokale. Më emergjente është sigurimi i ushqimit për bagëtinë”, theksoi Presidenti.

Bujar Nishani shprehu besimin e tij se kjo situatë do të kalohet falë punës së institucioneve: “Duke parë angazhimin e institucioneve, jam i bindur se kjo është një situatë e kalueshme.”

/ Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>