Rama publikon progresin në dogana e tatime, Basha kundërpërgjigjet

tab mbledhja e te ardhuraveKryeministri Edi Rama ilustroi me një foto të publikuar në rrjetet sociale rritjen, sipas tij, në mbledhjen e të ardhurave nga viti 2013 deri në vitin 2015.

“Shikojini pak të ardhruat nga tatimet dhe doganat krahasuar me çfarë mblidhej në kohën e atyre që sot bërtasin ku kanë shkuar paratë”, thotë kryeministri.

Kjo deklaratë e Ramës ka shkaktuar reagimin e kryetarit të Partisë Demokratike, Lulzim Basha.

“Kryepërgjegjësi për vjedhjen e 160 milionë dollarëve nga tatimet dhe doganat është edhe kryegënjeshtari i Republikës. Këto dy vite rriti taksat, rriti çmimin e energjisë dhe të naftës, rriti tarifat dhe akcizat dhe prapë i mungojnë 160 milionë dollarë në 7 muaj”, thuhet në komunikatën e shpërndarë për mediat nga selia blu.

Basha i kërkon kryeministrit Rama, që sipas tij, të heqë dorë nga “tabelat e mashtrimit dhe trego ku përfunduan lekët e qytetarëve”.

/ Top Channel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>