Rama vë përballë Ursula Von der Leyen dhe Lulzim Bashën

Ursula BashaEdhe sot kryeministri Edi Rama ka vazhduar me publikimin e citateve të liderëve evropianë për çështjen e negociatave.

Kësaj radhe Rama ka publikuar një deklaratë të Ursula Von der Leyen, presidente e zgjedhur e Komisionit evropian e cila tha: ” Ndjej keq ardhje të thellë për këtë vendim, sepse besoj se këto vende kanë bërë përpjekje të konsiderueshme për tu afruar në BE dhe kjo është arsyeja pse është e rëndësishme tu jepet atyre sinjali i duhur”.

tch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>