Studentët protesta të mëdha të mërkurën, tubime para disa institucioneve

studentetStudentët kanë vendosur që të përshkallëzojnë protestën e tyre për plotësimin e 8 kushteve të tyre prej qeverisë. Ata kanë protestuar sot përpara Ambasadës Amerikane në Tiranë, kurse paralajmëruan të tjera tubime të mërkurën dhe në vazhdim.

Siç ka ndodhur edhe në protestat e mëparshme, studentët do të mblidhen rreth orës 08:30 minuta të mëngjesit pranë fakulteteve të tyre, për të mbërritur në orën 10:00 pranë Ministrisë së Arsimit.  Një orë e 30 minuta më vonë do të transferohen pranë Kryeministrisë dhe Kuvendit të Shqipërisë për të shkuar më pas tek Presidenca rreth orës 12:30 minuta. Në fund, protesta do të mbyllet pranë ambasadës amerikane dhe asaj të Bashkimit Evropian. Kujtojmë se studentët ka disa kohë që janë ngritur në protesta dhe duan plotësimin e kërkesave të tyre. (shekulli)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>