Hollande 2 vjet lidhje intime me aktoren, vizitoi sot të dashurën në spital

FRANCE

-Gazetat franceze vazhdojnë të publi
kojnë të dhëna të reja lidhur me aferën e presidentit të Francës. ‘Closer’, që publikoi e para lajmin me fotot e shefit të Elizesë, shkruan se lidhja e fshehte e Hollande zgjat prej dy vitesh. Pra që romanca mes presidentit dhe aktores Julie Gayet, ka nisur gjatë garës presidenciale të vitit 2012.Pas publikimit të informacionit se presidenti kishte një shtëpi të dytë, ku kalonte fundjavat me Gayet, ka ardhur edhe një tjetër hamendësim, shtatëzania 4-mujore e aktores. Gaje, e cila e ka përgënjeshtruar këtë informacion. Aktorja Franceze, deklaroi se do te hidhte ne gjyq revistën për cënim te privatësisë, por as kjo nuk e ka trembur 35n.

Ndërkaq, gazetarja Valerie Trierweiler, e cila ndodhet në spital që prej datës 10 janar, duket se është përmirësuar. Ajo do të lerë së shpejti dhomën e spitalit, për tu përballuar me realitetin e vështire. Ndërkohë mësohet se presidenti Hollande ka vizituar sot Zonjën e Pare, për herë të parë që pas raporteve për afera të publikuara javën e kaluar.

(d.b/BalkanWeb)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>