KUR FRIKACAKËT KONSIDEROHEN DHE HIMNIZOHEN SI HERONJ!

Nga Xhemil ZEQIRI

“Më e mirë është një humbje heroike sesa një kompromis i turpshëm”.
(Nikolla Makiaveli).-Kjo thënie gjeniale u shkon më së miri politikanëve shqiptarë të frymëzuar nga ideologjia titiste. Vitet e fundit (Arbën Xhaferi ishte gjallë), në Shqipërinë londineze mbizotëronte një gjendje e palakmueshme.
Edi Rama do të shprehej: “O Arbën Xhafe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>