Marin MEMA Shqiperia Tjeter

Diçka me ka çudiur me shume se gjithçka… Politika shqiptare ne Maqedoni ka reaguar dhe eshte friksuar me shume se kushdo per emisionin mbi Reken e eperme. Reagimet e deputeteve dhe disa njerezve prane tyre jane te dhimbshme vertete. Me shume jane friksuar ata sesa shtetaret maqedonas. Sepse ne fakt pergjegjes te vertete jane politikanet shqiptare…E kjo flet me shume se gjithçka… Kur duhet te ishin ne front per te punuar per kete komunitet u drodhen dhe u hodhen per te mbrojtur pozicionin e tyre. Zoterinj politikane raportin nuk e keni me emisionin, as me mua, por me shqiptaret qe ju kane dhene voten qe ju tu garantoni me shume te drejta, me shume punesim, me shume shkollim, me shume infrastrukture, me shume mbeshtetje, nje sherbim shendetesor me te denje , nje jete me te mire ….

Mua personalisht nuk me intereson asnje nga partite shqiptare por e ritheksoj me intereson qe keto parti te punojne ne interes te shqiptareve e jo te xhepave te tyre. Nuk me intereson rivaliteti mes flamureve sepse flamuret jane lecka ndersa shqiptaret jane frymarrje dhe shikime qe presin nga ju, jane femije qe vertisin doçkat, jane nena te pamundura, jane baballare papune, jane gjysher e gjyshe !!! Cdo dite do te punoj per ta I pelqen apo jo politikes tuaj !! (Marin MEMA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>