LAJMET NGA BOTA

 • Qeveria amerikane i jep Novavax 1.6 miliardë dollarë për vaksinën Covid-19

  7 Korrik, 2020

  hulumtimi covidNovavax Inc., një nga kompanitë kryesorë farmaceutike në garën për të zhvilluar një vaksinë për Covid-19, do të marrë 1.6 miliardë dollarë nga programi i qeverisë amerikane për të zhvilluar vaksinën e saj eksperimentale. Fondet do ta ndihmojnë kompaninë të kryej testimin, komercializimin dhe prodhimin e një vaksine të mundshme të koronavirusit në Shtetet e Bashkuara, me qëllim që të ...

 • Sfidat e rihapjes së ekonomive mes rritjes së rasteve me Covid-19 në botë

  7 Korrik, 2020
  Melburn
  Police stop drivers at a checkpoint, set up in response to the state of Victoria’s surge in coronavirus disease cases and resulting suburb lockdowns, in Melbourne, Australia, July 2, 2020.

Qendra Informative Shqiptare "Liria"