Biden nuk do të garojë për zgjedhjet presidenciale

Joe BidenNënPresidenti Joe Biden tha se nuk do kandidojë për zgjedhjet presidenciale të 2016s.

Ai e bëri deklaratën sot në Shtëpinë e Bardhë pas shumë lëkundjeve dhe vendimi i tij finalizon listën e kandidatëve në kampin demokrat.

Njoftimi i sotëm ka mundësi t’i japë një shtytje pozitës së kandidates Hillary Clinton, duke i hequr asaj një rival të mundshëm.

I inkurajuar nga demokratët, të cilët kërkonin një alternativë për zonjën Clinton, nënpresidenti kishte disa muaj që diskutonte me familjen e tij dhe me këshilltarët politikë nëse duhet të hynte apo në garë. (voa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>