Çfarë shkëmbejnë Serbia dhe Rusia?

shkembimi tregtar rusi serbi

 

Të dhënat janë për vitin 2019 dhe janë marrë nga Zyra e Statistikave të Serbisë.

rel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>