Jo me vrap, por me hedhje drejt finishit

Shaunae Miller hedhjeAtletja nga ishujt Bahamas, Shaunae Miller, në metrin e fundt të garës, u hodh, me plotë kuptin e fjalës sikur të ishte në garë noti për të prekur e para finishin, dhe arriti të marrë medaljen e artë me një ndryshim tepër të vogël në kohë duke fituar ndaj yllit të atletikës amerikane Allyson Felix.

Pas hedhjes, Miller shënoi kohën 49 sekonda e 44 të qindat.Amerikania Felix ishte vetëm 6 të qindtat e sekondës më pas, duke u ngushëlluar me vendin e dytë dhe medalja e argjendë.

Megjithatë atletja nga Kalifornia, Allyson Felix, gjatë karrierës së saj mban 7 medalje në 4 lojra olimpike, më shumë se çdo sportiste tjetër amerikane e garave të atletikës.

 Shaunae MillerShaunae Miller, kampione pas rrëzimit tek finishi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>