Tidal, platformë e re muzikore online

madona

Madonna, Rihanna, Beyonce dhe Jay Z janë mes muzikantëve të shquar që janë bashkëpronarë të Tidalit, një shërbim i ri që thuhet se është platforma e parë në pronësi të artistëve për muzikë dhe video online.

Kanye West, Daft Punk, Alicia Keys, Jack White dhe Nicki Minaj njoftuan gjithashtu se janë bashkëpronarë të shërbimit streaming që filloi pa zhurmë në tetor.

Alicia Keys tha se artistët shpresojnë se Tidal do të ndryshojë përgjithmonë rrjedhën e historisë së muzikës dhe do të sigurojë qëndrueshmërinë e industrisë.

Hollësitë e këtij shërbimi streaming janë ende të paqarta.

Shërbimi me bazë anëtarësimin – i ngjashëm me atë të Spotify – do të ofrojë muzikë dhe video ekskluzive që përdoruesit mund të hedhin në kompjutera, tableta apo telefona inteligjentë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>