Ismail Kadare në një intervistë me gazetarin Adi Krasta

Ismail Kadare, është një ndër shkrimtarët më të mëdhenj bashkëkohorë, një shkrimtar i pazakontë, i lidhur shumë ngushtë me fatin e popullit të vet. Në një intervistë ekskluzive në programin “E Diell” e vitit 2008 me gazetarin Adi Krasta, në rubrikën #Nostalgji si çdo të martë, “Shkrimtari nuk ka asnjë detyrim para askujt dhe vetëm para ndërgjegjes dhe artit të vet” https://youtu.be/ZnAHK4oVIWY

tch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>