LAJMET NGA KOSOVA

 • POLICIA: KUJDES NGA BORA NË RRUGË

  10 Janar, 2015

  Gjatë njëzetekatër orëve të fundit në territorin e Kosovës kanë ndodhur 60 aksidente trafiku, prej të cilave 10 kanë përfunduar me persona të lënduar.Policia e Kosovës në bazë të informacioneve zyrtare të pranuara nga drejtoritë rajonale policore duke përfshirë edhe ato kufitare njofton se rrugët rajonale, magjistrale dhe ato urbane në Kosovë janë të kalueshme por të vështirësuara, pasi që ende është prezent bora dhe akulli dhe kalimi nëpër disa ...

 • Rexhepi: S’ka azil për qytetarët e Kosovës

  6 Dhjetor, 2014

  Ministri i Punëve të Brendshme (MPB) në largim, Bajram Rexhepi, i ka ftuar qytetarët e Kosovës mos ta marrin rrugën e migrimit ilegal drejt vendeve të Bashkimit Evropian (BE) dhe të bien viktimë e grupeve kriminale të trafikimit.Ai ka thënë se asnjë prej vendeve të BE-së nuk japin azil për qytetarët e Kosovës sepse këtë vend e konsiderojnë të sigurt. Në këtë intervistë për “Epokën e re”, Rexhepi ka deklaruar ...

 • Sot përfundon fushata e partive politike

  1 Nentor, 2013

  Pas një muaj fushatë elektorale, sot të gjitha partitë politike kanë ditën e fundit që do të mund t’i bindin qytetarët për t’i votuar, kurse nesër është heshtja parazgjedhore. Rregullsia e zgjedhjeve të 3 nëntorit vlerësohet e një rëndësie jetike, pasi vetëm si të tilla do ta ndihmojnë vazhdimin e përparimit të Kosovës drejt rrugës evropiane, megjithatë prokuroria deri tash ka filluar hetimin për 10 persona të cilët dyshohen se ...

Qendra Informative Shqiptare "Liria"