Ish-luftëtarja e UÇK-së shuplakë “komandantëve”

Ish-luftëtarja e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës nga Zona e Llapit, Merita Paqarada gjatë protestës së sotme para Qeverisë, ka kritikuar disa ish-komandantë për të cilët ka thënë se ata kanë lënë anash veteranët e UÇK-së.Sipas saj, kjo që po bëjnë këta komandantë është një turp i madh kombëtarë.

“Unë njoh këtu njerëz, njoh invalid, veteranë, ata që s’kanë bukë të ju japin, ndërsa komandantët të cilët kanë zënë fotele të ngrohta e jetojnë një jetë luksi me bashkëshortet dhe fëmijët e tyre nuk përkujdesen për çështjet tona. Kjo është një turp, turp i madh kombëtarë, turp i Zotit”, ka thënë ajo, transmeton Zëri.

Paqarada, po ashtu ka apeluar komandantët e çdo njësiti, që t’i kontrollojnë edhe njëherë listat.

“A thua gjaku i dëshmorëve, invalidëve dhe gjymtyrët e trupit ndonjëherë do t’ju zgjojnë në ankth dhe ju do të pyetni pse. Mos e pyetni veten, dijeni sepse gjaku i dëshmorëve nuk është ujë dhe gjymtyrët e invalidëve nuk janë gjëra për tu hedhur. Një natë do të zgjoheni në ankth dhe do të dridheni e s’do të keni as frymëmarrje të merrni. Lus komandantët e çdo njësiti që kanë fryrë listat dhe na kanë përulur edhe neve, t’i spastrojnë ato nga nepotizmi dhe që janë krijuar profiter vetanak dhe jetojnë në luks të paparë”, ka thënë ajo. /Zëri/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>