Daçiq falënderon Palestinën për mbështetjen rreth Kosovës

dacic palestinaShefi i diplomacisë serbe, Ivica Daçiq, ka falënderuar sot ndihmësen e ministrit të Jashtëm i Palestinës për Evropë Amal Jado, për mbështetjen e dhënë për ‘çështjen’ e Kosovës dhe shprehu gatishmërinë e vendit të tij për zhvillimin e mëtejmë të bashkëpunimit mes dy vendeve.

Daçiq është takuar me Jado, e cila udhëheq delegacionin palestinez në bisedimet në kuadër të sesionit të parë bilateral të konsultimeve politike të Ministrisë së Jashtme të Serbisë dhe Palestinës.

(rtk)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>