Hovenier: Vendimet për reciprocitet ishin të koordinuara me ndërkombëtarët

HovenierShtetet e Bashkuara të Amerikës kanë mirëpritur vendimin e liderëve shtetëror të Kosovës për të pezulluar përkohësisht masat e reciprocitetit për targat dhe letërnjoftime, ka thënë ambasadori amerikan Jeffrey Hovenier.

Hovenier ka thënë se të dyja masat janë plotësisht në përputhje me marrëveshjet e Brukselit dhe se ishin në koordinim me komunitetin ndërkombëtar.

“ShBA mirëpret vendimin e liderëve të Kosovës për të pezulluar përkohësisht zbatimin e masave të reciprocitetit për targat dhe dokumentet hyrëse/dalëse, të dyja masat janë plotësisht në përputhje me marrëveshjet e Brukselit dhe ishin të koordinuara me komunitetin ndërkombëtar”, ka shkruar ai në Twitter.

hovenier twiter

rtk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>